Wednesday, 29 February 2012

kita....

 assalamualaikum
urghh, pening meh dah lama tak blog, salahkan lappy yang rosak. haha, well tengok gambar ni, esok study bi dengan dia. dia ajar aku, haha gempak kan kan kan. k diam. apa lagi ehh entah aku dah lupa nak cakap apa, tapi dia baik boleh bertegur lagi, tak macam yang lain. urhhh --' puihh k, then rindu budak ni doe korang 
ingat senang ke dia nak cakap dengan aku balik, susah la sial la jai
.
.
.