Friday, 2 September 2011

malam raya

-assalamualaikum-
hari raya pertama aku ingatkan best, seronok boleh gembira, jadi kanak-2 riang
itu yang aku mengharapkan, tapi pada malam tu, hari yang sangat menyedihkan, kau kata
nak cakap something, then kau cakap kita tak sehaluan aku tak paham 
mungkin kau dah tak tahan dengan aku sbb
  • aku ada menyakitkan hati kau
  • aku tak geti pujuk kau
  • aku tak pernah caring pasal kau
  • last aku tak pernah kesah apa yang kau buat kat aku
mungkin sbb perangai aku yang kat atas ni yang buat kite berpisah, banyak lagi salah aku
kat kau yang aku tak cakap lagi, kau suruh aku berubah aku akan cuba.
last aku ada hantar text happy birthday kat kau, and kau balas
'ingat jugak kan? thanks'
 macm tu la kisah kita kan, tapi ada someone yang masih jaga aku lagi