Friday, 16 September 2011

setiap hari mandi hujan

-asslamualaikum-
semalam hari paling penat aku pergi, dari ts ke rumah, dari rumah ke rumah fina
bukannya dekat, tu ha dalam kem tu, ingatkan bole pergi cepat sikit
hujan la pulak petang tu, aku dah berapa hari main hujan je keje
ballik sekolah hujan, balik rumah je hujan, pergi sekolah tak hujan 
pulak, baru taknak datang sekolah, heeee :D
.
.
-masa balik-
sedih betol :( balik jalan kaki okay lagi boleh enjoy dengan mal, ijai, harith and zahirul
tengah tengah balik awak marah saya, saya ingat pasal apa, pasal krdt credit phone rupanya
phone saya masa tu memang dah tak topap, then ingatkan nak lepak rumah fitri, saya pinjam phone
zahirul, awak ingat saya pakai phone saya, jangan la salah sangka. tapi takpe awak pujuk saya kan kan
hehehe, masa tu first time perumpuan mintak maaf kat saya, selalu saya yang selalu mintak maaf, thanks sayang saya memang manjakan :)