Tuesday, 13 September 2011

guitar

-assalamualaikum-
hari ni aku nak ceritakan kisah lalu, entah lah. guitar aku dah berubah first
  • start aku main guitar aku balik lepas tali putus aku dah tak ingat kau lagi
  • perasaan aku kat kau dah hilang dah
  • sekarng aku dah ada yang baru, siap dah ada lagu untuk dia lagi
sekarang aku tak nak citer pasal kau, tu cite lama. heheh sekarang cite guitar aku, heee :D kdiam
esok dah la ada train guitar, dah sebulan aku tak pegang guitar kesayang aku ni, tak tau la macm
mana kan sayang :) mesti tangan macm hantu, pagi  tadi awak tengok saya training macm taik, ni apa
pulak nak buat persembahan, heee nak kene train llagikan sayang :)
.
.
oh ya pagi nanti kite text tau!!
saya teman awk sampai awk tidur pulak oke :)